Tomori Pál Főiskola

Felvételi/átjelentkezési "FELVI"DRÓT: +36304348112 (munkanapokon 9-15 óra között ) 
Hívjon/hívjál Minket!!!
 
FONTOS: A felvi.hu-meghirdetett képzésinknél a nyitó oldalon megjelenő "0 fő" kapacitás a felvehető magyar állami ösztöndíjas létszámra vonatkozik, és mivel intézményünk csak önköltségtérítéses képzéseket kívál, ahová viszont igyekszünk mindenkit felvenni, így ez az érték 0.  
 


TOMORI PÁL FŐISKOLA

 

 

AKKREDITÁLT/NYILVÁNTARTOTT KÉPZÉSEI 
 

A Tomori Pál Főiskola kedvező áron kínál gazdasági-, társadalom-, és bölcsészettudomány területén képzéseket Budapesten és Kecskeméten.

Intézményünk fennállása óta igyekszik minden tanulni vágyó jelentkezőt felvenni, és a képzés alatt mindent megtenni, hogy a hallgatóink megszerezzék a kellő szaktudást, magabiztosabbak legyenek, és hogy a képzés végén sikeres záróvizsgát tegyenek.

Sikerességünket mi sem bizonyítja jobban, minthogy a gazdaságtudomány területén 2016/17-ben végzett hallgatóink 83,33%-a diplomás munkát végez, amellyel abban az évben az 5. helyet foglaltuk el. (Corvinus 90,03%, EJF 85,71%, Óbudai E 84,46%, BME 84,46%) Forrás: www.diplomantul.hu

Amivel ezt elérjük:

 • Kis létszámú csoportokban tanítunk, kiváló helyszíneken, az oktatóinknak több ideje van ÖNRE/RÁD, hogy tanulmányaidat segítse; 
 • Közvetlen a tanár-diák kapcsolat, tudjuk kezelni az egyedi hallgatói eseteket;
 • Intézményünkben a gyakorlati oktatáson van a hangsúly, amelyet kiváló – a for profit szférában is elismert – oktatóktól tanulhat/tanulhatsz, miközben a főállású oktatóink több mint 80 %-a tudományos fokozattal bír;
 • Az adminisztrációs folyamatainkat az üzleti életből átvett, szolgáltatás alapú szemlélettel alakítottuk ki, kollégáink 24 órán belül minden megkeresésre válaszolnak;
 • Tudjuk, hogy hallgatóink zöme munka és család mellett végzi tanulmányait, így az oktatóink az előadásanyagokat digitális felületen elérhetővé teszik, illetve e-jegyzettárunk is elérhető;
 • Ott élhetnek/élhetsz, ahol tanulhatnak/tanulhatsz! Kollégiumi férőhelyet tudunk biztosítani elérhető áron a Budapest Campuson (nincs órákig tartó utazás, megfizethetetlen albérleti költség;
 • Levelezős órák félévente 6 hétvégén (péntek-szombat) vannak, igény esetén a Budapest Campuson szállást tudunk biztosítani. A levelezős konzultációkat nem kötelező látogatni, és tudniuk kell, hogy a COVID óta megőriztük a teams használatát, a kurzusvezetők általában oda minden oktatási segédanyagot feltöltenek, a hivatalos Tomoris jegyzetek is elérhetőek online, és az a tapasztalatunk, hogy a hallgatók is nagyon segítik egymást, ha valaki esetleg nem tudott részt venni a konzultáción.
 • Intézményünk székhelyén (Budapest) magánóvoda és családi napközi működik, amely hallgatóink gyermekei számára is igénybe vehető a tanórák ideje alatt.
 • DIÁKHITEL felvehető a képzéseink finanszírozásához;
 • Budapesti képzőhelyünk 5 perc sétára van a Campona bevásárlóközponttól (busz- és vonatállomás);
 • Az intézmény 1,5 hektáros területén van parkolási lehetőség (Budapest);
 • Az intézmény nemzetközi: a legtöbb kurzus angol nyelven is áthallgatható, így könnyebben elsajátítható a piacképes angol nyelvtudás;
 • Nincsenek ügyviteli akadályok, nincs olyan, hogy egy meghirdetett kurzusra vagy vizsgára ne tudna/tudnál feljelentkezni!
 • Intézményünk a MATE Zöldút nyelvvizsgaközpont akkreditált vizsgahelye, felkészítő tanfolyamokon segítünk a nyelvvizsgára felkészülni, amit az intézmény falai között tehet le;
 • Intézményünk az ERASMUS+ program tagja hallgatóink egy-egy félévet ERASMUS+ partnereinknél tölthetnek, amelyek köre folyamatosan bővül: felkeressük azon intézményeket is, ahová Hallgatóink menni szeretnének és esetleg még nem partnerünk;
 • Számos hazai és nemzetközi partnerünk van a gyakornoki helyek biztosítására! (Akár ERASMUS-on belül)
 • Tomoris diplomával könnyű a továbbtanulás akár hazai, akár külföldi egyetemek mesterképzésén, illetve könnyű az elhelyezkedés!

 

BÁTRAN JELENTKEZZEN, JELENTKEZZ A TOMORIRA,

RAJTUNK NEM MÚLIK A BEJUTÁS!!!

Intézményünk egyik képzésénél sem állapított meg minimumpontot, emelt szintű érettségit stb.

A diploma megszerzéséhez pedig NEM FELTÉTEL a nyelvvizsga, de nemzetközi intézmény lévén mindent megteszünk, hogy mindenki piacképes nyelvtudással rendelkezzen.

A 100 intézményi pontért egy rövid ONLINE motivációs beszélgetést szervezünk, amelyen a részvétel semmilyen elő/felkészültséget nem igényél, a beszélgetésen alapvetően mi mutatkozunk be, illetve válaszolunk a képzéssel kapcsolatos kérdéseikre. 

 

 

Intézményünkben az alábbi képzések érhetőek el, arról hogy melyikre lehet jelentkezni az egyes felvételi eljárásokban a www.felvi.hu-n keresztül tájékozódhat:

Alapképzési szakok (BA):

(Jelentkezési határidő, jelentkezés módja:  www.felvi.hu ;

nemzetközi partnerprogram keretében történő jelentkezés: 2023.11.15. -ig email küldése a felvi@tpfk.hu e-mail címre.)

Magyar és angol nyelven (részletekért katt a képzés nevére:):

 

Magyar nyelven:

Önköltség mértéke alapképzési szakjainkon: 

 • nappali magyar nyelven: 260 000 Ft/felév
 • nappali angol nyelven: 322 000 Ft/félév
 • levelező magyar nyelven: 240 000 Ft /félév
 
 
 
 
 
 
 

Felsőoktatási szakképzés (FOKSZ):

(Jelentkezési határidő, jelentkezés módja:  www.felvi.hu)

Részletekért katt a képzés nevére:

Önköltségtérítés mértéke FOKSZ-on:

 • Nappali: 230 000 Ft/félév
 • Levelező: 220 000 Ft/félév

Hogy hogyan lehet FOKSZ oklevéllel diplomája ugyanannyi időn belül, mintha kezdetektől fogva alapképzésre járna, arról - ahogy azt az alapképzési szakoknál fent már írtuk - ITT olvashat/olvashatsz. Ha más képzésünk érdekel, keressen/keress minket bátran, mindenre találunk megoldást!

 
 

Szakirányú továbbképzések:

(zJelentkezési határidő:, módja: 2024.01.26. (amelyet 2024.02.15-ig meghoszabbítottunk a 2024 februárban induló képzések esetén, és 2024.09.01. a 2024 szeptemberében induló képzések esetén, az intézményünkben a honlapról letölthető jelentkezési lap megküldésével)

Részletekért katt a képzés nevére:

Önköltség: 210 000 Ft/félév

Önköltség: 210 000 Ft/félév

Önköltség: 210 000 Ft/félév

Önköltség: 290 000 Ft/félév

Önköltség: 260 000 Ft/félév

Önköltség: 290 000 Ft/félév

Önköltség: 210 000 Ft/félév

 
 
* -gal jelölt szakok angol nyelven is meghirdetésre kerültek. Részletek ITT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

További részletek és a jelentkezés módja és határideje: felvi@tpfk.hu
A képzéseinkről részletes tájékoztatás a szakajánlónkban itt található: szakajánló.
 

 

A felsőfokú végzettséggel rendelkező - az általános-, pót- és keresztféléves eljárásban - jelentkezőket – amennyiben alapképzésre vagy felsőoktatási szakképzésre jelentkeznek – a felvételi eljárásban a korábbi felsőoktatási tanulmányaik figyelembevételével (akár az emelt szintű érettségi követelménytől is eltekintve) intézményünk az alábbi módon rangsorolja, ahol a pontszámítás alapja a megszerzett felsőfokú oklevél minősítése:

Alap- és mesterképzésben, illetve felsőoktatási szakképzésben (FOKSZ) szerzett oklevél esetén:

 • 5 (jeles, kiváló, kitüntetéses) minősítés esetén 400 pont;
 • 4 (jó) minősítés esetén 380 pont;
 • 3 (közepes) minősítés esetén 360 pont;
 • 2 (elégséges) minősítés esetén 310 pont.

 

 

 

Az alábbi alapképzési szakokat és felsőoktatási szakképzéseket intézményünk MINDEN FÉLÉVBEN MINDIG elindítja, sajnálattal tapasztaljuk, hogy a www.felvi.hu- n TÉVESEN az jelenik meg a múltra vonatkozóan, hogy bizonyos esetekben bizonyos szakok nem indultak! Amennyiben ezügyben további kérdésük van, kérjük érdeklődjenek intézményünknél! 

További kérdés estén az alábbi elérhetőségen állunk rendelkezésre:
+36-30-434-8112; felvi@tpfk.hu

 

MEGKÉRDEZTÜK HALLGATÓINKAT, MIT JELENT NEKIK A TOMORI.

 

MEGKÉRDEZTÜK TOVÁBBÁ ŐKET, HOGY MIÉRT VÁLASZTOTTÁK A TOMORIT ÉS MIÉRT AJÁNLANÁK:

„Annak idején azért választottam a Tomorit, mert elérhető áron kínált gyakorlatorientált, piacképes képzést karnyújtásnyira Budapest belvárosától, mégis zöld környezetben. Az alapképzési szak elvégzése után Aarhus Universitet-re mentem MSc Logistics and Supply Chain Management képzésre, ahol megtapasztaltam, hogy nemzetközi és dán diáktársaimmal ellentétben, akik nem részesülhettek logisztikai ismeretekben a BSc képzésük alatt, nekem már biztos alapjaim voltak építkezésre.”

S. Ádám – Gazdálkodás és menedzsment

(Aarus Universitet 2019-ben a világ 123. legjobb egyeteme – World University Ranking)

 

„Életem legjobb döntése volt, mikor jelentkeztem a Tomoriba és megkezdtem felsőfokú tanulmányaimat. Régi álmom volt egy diploma megszerzése, melyhez kiváló oktatók lelkes és szakértő gárdája segít hozzá. Soha nem gondoltam volna, hogy egy főiskolán ilyen jól érezheti magát az ember. Megszerettem újra a tanulást, sikerélményekkel lettem gazdagabb és a segítő háttérnek köszönhetően legyőzhettem önnön korlátjaimat. Hálás leszek mindig is mindezért, bárkinek jószívvel ajánlom ezt az iskolát.”

T. Krisztina – Gazdálkodási és menedzsment

 

„A Tomori, a családias Főiskola, ahol a Tanár a nevemen szólít, ahol többet kapunk, mint tudást, ahol az aulában együtt izgulunk egymásért szaktól függetlenül, ahol a Rektorasszony nem egy pulpitus mögött elérhetetlen, hanem köztünk jár, ahol a recepciós kellemes napot kíván, és legfőképp ami hiányozni fog, ha véget ér 😄”

K. Adrienn – Nemzetközi tanulmányok

 

„Azért szeretem a Tomorit,  mert itt mindenki számít, olyanok vagyunk mint egy nagy család. 😊 Mindenre van megoldás😊.”

J. S. Anita – Gazdálkodási és menedzsment

 

„A Tomori az az iskola ahol mindig, minden órán inspirálva érzem magam, hála a kiváló oktatóknak. Munka mellett végzem a sulit, és az itt töltött idő kikapcsolódás értékű számomra. Hatalmas előnye és értéke a közvetlen, családias hangulat és barátságos légkör. Az iskola szellemisége és az értékek amiket képvisel olyan, amik számomra is fontosak.”

Sz. Anna – Szabad bölcsészet

 

„A közösség kifogastalan. A Tanárok segítőkészek, nagy tudásúak és imádnak tanítani, ez meglátszik a hozzáállásukból. Ez egy nagy család, segítünk egymásnak mindenben.”

(Sz. Barnabás – Nemzetközi tanulmányok)

 

„Családias környezet, a tanárok barátságosak és közvetlenek.

Minden óra jó hangulatban telik.”

Cs. Csaba - gazdálkodási és menedzsment/közbeszerzési menedzser szakközgazdász

 

„Azért szeretem a Tomorit mert jó a közösség, családias a hangulat. Minden probléma megoldható. A tanárok segítő készek.”

Cs. Zsolt – Pénzügy és számvitel

 

„Azért szeretem a Tomorit, mert családias, mert itt számítok. A hallgatók is emberszámba vannak véve, nem csak valami kirostálandó massza.”

B. Lilla – Pénzügy és számvitel

 

„Azért szeretem a Tomorit, mert rugalmasak az oktatók és a hivatali kollégák is. Valamint a nagyfokú segítőkészség a problémák kikerülése érdekében.

Illetve amit én személy szerint nagyon kedvelek, hogy az oktatók egyenrangúnak tekintik a diákokat, nagy az empátia!”

B. Renáta – Gazdálkodási és menedzsment

 

„Szakma-i-ság felsőfokon! 

Kiváló tanárok + kiváló környezet = kiváló teljesítmény”

Z. Gábor – Gazdálkodási és menedzsment

 

„Ha fontosak számodra a főiskolai tanulmányok és hogy el tudd anyagilag magad tartani a Tomori számodra a legjobb választás! Rugalmas és családias környezetben teljes támogatást kapsz céljaid eléréséhez!”

B. Ferenc – Gazdálkodási és menedzsment FOKSZ

 

„Amit nagyon szeretek a Tomoriban pénzügy-számvitel specializáción, hogy az oktatók közvetlenek, segítőkészek és nem csak leadják az anyagot, hanem a megértésre törekszenek. Úgy gondolom, hogy aki itt tanul (és nem csak teng leng) egy igazán jól használható tudást kap! Gyakorlatias az oktatás és a számonkérés is.”

R. Diána Regina – Pénzügy és számvitel

 

„Egy kedves kolléganőm ajánlotta az Intézményt, aki ezen a Főiskolán végzett nemzetközi kapcsolatok szakon. Szerettem volna közgazdasági diplomát szerezni, viszont a hivatásom és munkabeosztásom miatt féltem belevágni másik Intézmény keretein belül. Szerencsémre a Tomori Pál Főiskolát választottam, ahol rugalmas és hallgatóbarát rendszer fogadott, így, ha minden jól megy, nemsokára kezemben tarthatom a saját, friss, ropogós diplomámat! :)”

K. Anita – Gazdálkodási és menedzsment

 

„A Tomori kis létszámú főiskola, ezért nagyon családias hangulatban zajlik az oktatás. Sokan ódzkodnak a kis létszámú képzésektől félve, hogy gyengébb képzést biztosít, de az én tapasztalatom, hogy a tanárok kevesebb hallgató mellett nagyobb figyelmet fordítanak az egyénre, több lehetőség adódik a kérdéseiket feltenni a tananyaggal, szakmai témákkal kapcsolatban.

A másik előnye, amit kiemelnék, hogy nem csak eméleti, hanem gyakorlati képzést is kaptunk, aminek nagyon nagy hasznát vettem már az első munkahelyemen is. Mint más egyetemeken, főiskolákon, a tanulást itt sem lehet elkerülni, a vizsgákra fel kell készülni, de a Tomorin tanulással jó eredményeket lehet elérni. A főiskoláról kikerülve nekem nem volt problémám az elhelyezkedéssel, a képzés színvonala teljesen megfelel a munkaerőpiac keresletének.”

Cs. Adrienn – Pénzügyi és számvitel

 

„A diploma megszerzése után egy másik felsőoktatási intézmény mesterszakon tanultam tovább és a választott mesterszakomon remek alapot nyújtott a Főiskolán megszerzett tudás. Sokszor éreztem, hogy többet tanultam itt, mint ott. A tanulást nagyban megkönnyítette, hogy a hallgató-oktató viszony baráti volt. A követelmények továbbra is szigorúak voltak, de bármikor oda tudtam menni az oktatóhoz és mindig segítőkészek voltak. A Főiskolán szerzett barátságaim a mai napig megmaradtak, a családias légkör hozzájárult a jó emberi kapcsolatok kialakulásához is….”

B. Anita – Gazdálkodás és menedzsment

 

„Először nagyon féltem a továbbtanulástól, mert nem tudtam, hogy a sport mellett mennyire fogom tudni megoldani. 16 éve jégkorongozom, most már közel a profi szinthez és természetesen nem akartam abba hagyni, viszont tanulmányiamat nappali tagozaton szerettem volna végezni. Most már tudom, hogy a tanulás és a sport teljesen összeegyeztethető és ezt a Tomorinak köszönhetem. Szerencsére az oktatók teljes mértékben együttműködőek.”

G. Gergő – Gazdálkodási és menedzsment

 

„Számomra a Tomori Pál Főiskola egy családias légkörű, barátságos helyet jelent, remek oktatókkal. Mivel nem egy nagy hallgató számmal rendelkező egyetem, ezért a tanárokkal is sokkal jobban szót lehet érteni, akik nagyon segítőkészek bármivel kapcsolatban.

Egyéni tanrendes vagyok a sport karrierem miatt, ami naponta előfordul hogy két edzést is igénybe vesz. 13 éve versenyszerűen kajakozom több kisebb-nagyobb eredménnyel.

Nekem a sportban nagyon segítőkész volt az iskola, mert az edzések mellett megtudom oldani a tanulást és a bejárást is.”

R. Tamás – Nemzetközi tanulmányok

 

„Egyéb okok miatt csak levelező képzési formára mehettem, így néztem körbe a levelező képzést is kínáló intézmények között, a mivel a gazdasági képzéseiről jó véleményeket olvastam, így végül jelentkeztem is, amit abszolút nem bántam meg. Pozitív csalódásként szembesültem a gyakorlatias képzéssel /amit a munkaerő piacon is jobban preferálnak és meg is hálálnak/ illetve az oktatók szakmai tudásával, mivel rendkívül elismertek és még aktívak a szakmájukban. A kis létszámú órákon közvetlen kapcsolat alakult ki az oktatókkal, így mindig mindenre találtunk megoldást.

Jelenleg kategóriámban tagja vagyok a magyar válogatottnak röplabdában és teniszben, amit egy másik iskolával valószínűleg sokkal nehezebben lehetett volna összeegyeztetni.”

T. Roland – Gazdálkodási és menedzsment

 

„Laza hangulat, mindenki mindenkit ismer.”

T. Richard – Gazdálkodási és menedzsment

 

„Türelmes, rugalmas oktatók, segítőkész csoporttársak és recepció.”

T. D. Szilvia – Gazdálkodási és menedzsment

 

„A tanárok emberiek és törekednek a gyakorlatias oktatásra.”

D. Dávid – Nemzetközi gazdálkodás

 

„A tanárok próbálnak arra törekedni, hogy a lényeges, fontos dolgokat oktassák. Mindig segítőkészek.”

Zs. Emese – Pénzügy és Számvitel

 

„Jó a közösség a tanárok aranyosak. Rugalmasan kezelnek mindent.”

V.G. Judit Pénzügy és számvitel FOKSZ

 

„Családias a környezet, a tanárok törekednek arra, hogy a legjobb tudásukat átadják, segítőkészek.”

(B. Alexa – Pénzügy és Számvitel)

 

„Kislétszámú csoportok, egyéni figyelem, kedves tanárok, akik sok segítséget nyújtanak, hogy mindenki tudása legjavát adja a vizsgákon. Nagyfokú rugalmasság, segítőkészség a tanárok részéről, ha bármi probléma merül fel.”

V. Tünde – Szabad bölcsészet

 

„Családias, felszabadult légkör. Segítőkész oktatók, közös programok. Emellett a szoros kapcsolat, a hallgatók között.”

(S. Vanda – Pénzügy és számvitel)

 

„Rugalmas, hallgatóközpontú ügyintézés.”

(Sz. László – Gazdálkodási és menedzsment)

 

„Családias légkör, érdekes tanárok.”

(M. Alexandros – Gazdálkodási és menedzsment)

 

„Kedves, felkészült tanárok, családias légkör.”

E. Kitti - Gazdálkodási és menedzsment

 

„Kedves tanárok.”

E. Olivia - Gazdálkodási és menedzsment

 

„A tanárok megértőek és segítőkészek.”

(Gy. Kristóf – Gazdálkodás és menedzsment)

 

„Segítőkészség és megértés a tanárok és a tanulmányi osztályon!”

(P. Attila – Nemzetközi Gazdálkodás)

 

„Jó az iskola hangulata.”

(G. Kristóf – Nemzetközi gazdálkodás)

 

„Kedves, barátságos segítőkész tanárok családi légkör, nem nagy létszám, így jó a kommunikáció.”

(R. Tamás – Nemzetközi gazdálkodás)

 

VÁRJUK, VÁRUNK SOK SZERETETTEL!!!