•  Főoldal  •  Belépés az ETR-be  •  Térkép (Kalocsa)  •  Térkép (Budapest)  •  HÖK  •  Letöltések  •  Keresés  •   In English  •   In Russian  •  Belső nyelvi vizsga  •  Kapcsolat  •

· 2017 SZEPTEMBERÉBEN INDULÓ KÉPZÉSEINK

· Átjelentkezőknek

· Kalocsai telephely

· Budapesti székhely

· Kecskeméti telephely

· Tomori Pál Szakgimnázium

· Állásajánlatok

· Kollégiumi jelentkezés

· Galéria

· Rendelkezés az SZJA 1%-áról


Látogatók
Jelenleg 27 látogató böngészi lapjainkat.

Nyílt nap pótfelvételizőknek, másoddiplomás képzéseink iránt érdeklődőknek
TPF hírekÍrta: Süge Csongor Dátum: 2017. április 13. csütörtök, 01:25 (1788 olvasás)
(Hozzászólás | Értékelés: 4)
Tovább...

Erasmus beszámoló
TPF hírek

Gál Zsuzsanna és Egyed Dalma nemzetközi tanulmányok szakos hallgatóink a múlt szemesztert Lengyelországban töltötték, és az alább olvasható beszámolóban osztják meg velünk gyakorlati tapasztalataikat, amelyet ezúton is nagyon köszönünk!

 

Erasmus+ Program Nowy S±cz

2016. szeptember 28 - 2017. február 15.

 

A 2016/2017-es év első szemeszterét az Erasmus+ Program keretein belül Délkelet-Lengyelországban, Nowy S±cz-ban (magyar nevén Újszandec) töltöttük, a PWSZ (Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nowym S±czu) gazdasági karán. Ezalatt a félév alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk, mind önmagunkról, mind pedig egy másik országban való képzésről és a tanulmányi fejlődés lehetőségeiről. Képzésünk angol nyelven zajlott és bár a tananyag közvetlenül nem fedte az itthoni tanulmányainkat, ez mégis jól kiegészíti itteni, már eddig megszerzett ismereteinket.

A kiutazásunkat a PolskiBus nevű cégen keresztül bonyolítottuk és a későbbiekben Lengyelországon belül is velük utaztunk. Ez volt a legolcsóbb és egy viszonylag kényelmes lehetőség. A jegyeket érdemes már legalább egy hónappal utazás előtt online lefoglalni, ekkor a jegyárak kedvezőbbek. Hétórás menetidő után érkeztünk meg Krakkóba, ahonnan egy helyi buszjárattal érjük el Nowy S±cz-ot, ennek ára 900 forint (14 zł) körül mozog. Nowy S±cz egy közepes méretű, 84.000 lakosú város hosszú történelmi múlttal és magyar történeti vonatkozásokkal. A buszpályaudvar a központban helyezkedik el, a kollégiumtól 2-300 méterre, a történelmi belvárostól körülbelül 10 perc sétára.

 

A kollégium, ahol a 4 és fél hónap alatt laktunk vegyes érzéseket keltett bennünk. Pozitívumként meg kell említenünk a foglaló letételének menetét: lehetőséget biztosítottak arra, hogy a helyszínen fizessük ki a foglalót készpénzben (400 zł, 28.000 Ft), aminek a bérleti idő letelte utáni visszaigénylése is zökkenőmentesen zajlott.

 

 

Bár a bérleti díj áráért (fejenként körülbelül 25.000 Ft, 340 zł) szépen felújított, kényelmes és jól fűtött szobát kaptunk, saját vizesblokkunk nem volt, azon a közvetlen szomszédjainkkal osztoztunk, az ígért WiFi-szolgáltatás használhatatlan volt, így saját mobilinternet vásárlására kényszerültünk. Ezen kívül saját zsebből kellett hosszabbítót vásárolunk, mivel a szobában egyetlen konnektor volt és minden mosásért is felárat kértek (3 zł, 210 Ft), ennek ellenére szárítókötelet nem tudtak biztosítani. Ha tudtak volna, akkor annak is további havi költségei lettek volna, mint megtudtuk (25 zł, 1750 Ft). A konyha használata is szabályozva volt, este 11 és reggel 6 között zárva tartották. Ennek oka talán az ott lakó diákok életvitelében keresendő. Kezdetben nekünk is nehezen adták ki a konyhakulcsot a fent említett időpontokban, később viszont már kiépült egy bizalmi kapcsolat a porta személyzete és közöttünk. Innentől kezdve mindenki nagyon segítőkész és kedves volt. Kellemetlen tapasztalatként éltük meg, hogy sem közvetlen szomszédjaink, sem a többi lakó nincs tekintettel a személyes tér fogalmára, sem pedig az este 11 óra utáni csendszabályra. A közös vizesblokk tisztán és rendben tartását a takarító személyzeten kívül egyedül láttuk el.

 

 

Megérkezésünkkor még volt hátra pár nap a tanév kezdetéig, így ezt az időt hasznosan töltve, a város felfedezésével töltöttük.  Az emberi léptékeknek köszönhetően a város tömegközlekedését nem kellett használnunk, a boltok, bevásárlóközpontok, edzőterem és sportcsarnok mind gyalogosan fél órán belül elérhetőek voltak.


A történelmi belváros elvarázsolt bennünket, így szabadidőnkben szívesen sétálgattunk ott. Szabadidőnk többi részét is aktívan töltöttük, mindketten folytatva itthoni sporttevékenységünket. Az iskola Testnevelési Tanszékének uszodáját diákigazolványunkkal ingyenesen használhattuk, szintén diákkedvezmény járt a közeli bevásárlóközpontban lévő konditerem havi bérletének árából. Erasmus koordinátoraink segítőkész közbenjárásának köszönhetően egyikünk a helyi első osztályú női kézilabdacsapat edzéseit is látogathatta. Itt is új barátokra tettünk szert és a hétvégi mérkőzések megtekintése is jó és állandó programunkká vált.

A kezdeti papírügyek intézését Erasmus koordinátoraink teljesen gördülékennyé tették és ezen felül is mindenben maximális segítséget kaptunk Tőlük. Személyükben két nagyszerű embert ismerhettünk meg, akárcsak kinti tanárainkban, akik szintén minden téren odafigyeltek ránk.


Az iskola Gazdasági Tanszéke, ahol mi tanultunk, a kollégiumtól 5 percre található, így az odajutással sem voltak problémáink. Nem minden tárgyból voltak rendszeresen óráink, de az órák többsége kéthetente meg volt tartva, a többinél pedig beadandó esszék és konzultációs lehetőségeink voltak.

 


Az esszéken felül egy európai uniós projekt kidolgozásában és egy nemzetközi konferencián is részt vettünk. A projekt keretén belül egy helyi sportesemény szervezését vezettük le elméletben, a konferencián pedig egy magyar vidékfejlesztési és marketing témakörű előadást tartottunk angol nyelven, a javarészt romák által lakott Baranya megyei Cserdi falu felvirágzásáról és saját márkájának (Lasipe) kiépítéséről.

 

 


A konferencia részvételi díját az iskola teljes egészében átvállalta, így annak záró eseményén is ingyenesen vehettünk részt, amelynek keretében a többi résztvevővel együtt egy közös, Muszyna-ba szervezett kiránduláson is részt vettünk.

 


Itt különböző programokkal vártak bennünket és bár ez már lengyel nyelven zajlott, a többiek sokat segítettek a megértésben, így látogattuk meg a helyi városházát, múzeumot, kilátót és várat, valamint vettünk részt a konferencia lezárásaként szolgáló közös díszvacsorán és az azt követő kötetlen programon. Kint létünk alatt lengyel nyelvórákat is látogathattunk, amiket az iskola néhány diákja tartott. Ez a képzés volt egyedül egy kissé távoli épületben, de még mindig félórás sétán belül. Alapkifejezéseket sajátítottunk el, amit későbbi kirándulásaink során használni is tudtunk.

Ebben a néhány hónapban igyekeztünk minél többet utazni és minél jobban megismerni a fogadó országot. Általában 1-3 napos kirándulásokat tettünk, a közeli Krakkóba rendszeresen (2 óra buszút), de voltunk Auschwitz-ban, Varsóban és Gdańsk-ban is (3, 7 és 12 óra buszút).

Krakkóban számtalan látnivaló és szórakozási lehetőség közül válogathattunk. A főtér és a Visztula partján található vár mellett ellátogattunk a helyi zsidóság emlékeit őrző városrészekbe (egy ilyen út során tekintettük meg az auschwitzi tábort is) , illetve a szocialista éra alatt felhúzott Nowa Huta (Új Kohó) nevű kerületbe is, amely a mai napig őrzi ennek a korszaknak az utánozhatatlan hangulatát. A városnézésen kívül voltunk egy gasztronómiai (Slow Food) fesztiválon is, valamint itt találkoztunk és tartottuk a kapcsolatot régi és új ismerőseinkkel, akik nemegyszer helyi idegenvezetőinkké szegődtek. Varsóban közvetlenül Karácsony előtt jártunk, így ízelítőt kaptunk a város ünnepi hangulatából, miközben több, vezetéssel egybekötött múzeumsétán is részt vettünk, valamint térkép és útleírások segítségével felfedeztük a város ismert és eldugottabb nevezetességeit.

 

Gdańsk-ba hazautazásunk előtt másfél héttel látogattunk el. Ez az általunk addig megismert lengyel városokhoz képest teljesen más, egyedi benyomásokkal gazdagított bennünket, köszönhetően tenger melletti fekvésének és hajózási hagyományainak.


Mi is igénybe vettük az ottani kompjáratot, valamint több múzeumként és vendéglátó ipari egységként üzemelő hajót, illetve egy 600 éves darut is meglátogattunk, akárcsak a városhoz tartozó, egykor német katonai erődítményként funkcionáló, ma emlékhelyként működő Westerplatte nevű félszigetet. A nevezetességek mellett felfedeztük a helyi ízeket, lengyel, valamint helyi kasub éttermeket, ételeket.

Összességében véve szép és maradandó élményekkel gazdagodtunk, az itt szerzett kapcsolataink biztos tőkét jelentenek majd a jövőben. Bár a más országokból (Törökország, Spanyolország, Horvátország, Azerbajdzsán) érkező erasmusos diákokkal csak nagyon kevés időt töltöttünk együtt, a szakunkon jobbára csak kettejükkel találkoztunk, de igyekeztük, igyekszünk ápolni a jó viszonyt velük is. A lengyelek kedvessége és segítőkészsége nagyon mély benyomást tett ránk, a velük köttetett barátságaink, biztosan érezzük, egy életre szólnak.

Írta: Süge Csongor Dátum: 2017. április 13. csütörtök, 01:11 (271 olvasás)
(Hozzászólás | Értékelés: 5)
Tovább...

Német tanfolyamot indítunk Kalocsán!
TPF hírek

A Tomori Pál Főiskola Kalocsán (Kalocsa, Szent István király út 2-4.)

 

 

 

 

Német

 

 

 

 

tanfolyamokat indít 2017. március 20-tól

 

 

 Oktatás: 10 héten keresztül heti 2×2 vagy 1×4 óra (összesen 40 óra)

 

Tanfolyam díja: 40.000 Ft

 

 

 


·         Német nyelvterületen tervezel munkát vállalni?

·         Nyelvvizsgára van szükséged németből?

·         Fejleszteni szeretnéd a nyelvtudásod?


Jelentkezz!

 

 

 


A jelentkezéseket az allgeier.magdolna@tpfk.hu e-mail-címre várjuk!

Jelentkezési határidő: 2017. március 15.


Várunk szeretettel!


 

 

 

Írta: Süge Csongor Dátum: 2017. március 05. vasárnap, 15:40 (4077 olvasás)
(Hozzászólás | Értékelés: 0)
Tovább...

2017 szeptemberében meghirdetett képzések
TPF hírek


Képzési helyszínek:

1223 Budapest, Művelődés u. 21-27. Galéria: ITT

6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Galéria: ITT

6300 Kalocsa, Szent István kir. u. 2.-4. Galéria: ITT

 

Tagozatok:

nappali, duális, levelező

 

Alapképzési szakok (BA):

Gazdálkodási és menedzsment

Pénzügy és számvitel

Nemzetközi gazdálkodás

 

Nemzetközi tanulmányok

 

Szabad Bölcsészet

 

 

Felsőoktatási szakképzések (FOKSZ):

Gazdálkodási és menedzsment

Pénzügy és számvitel pénzintézeti/vállalkozási

 

Szakirányú továbbképzések:

Alapszintű gazdasági és munkaügyi mediátor (közvetítő)

Gazdasági informatika menedzsment

Gazdaságvédelmi szakreferens/szakközgazdász

Közbeszerzési-menedzsment/menedzser szakközgazdász

Logisztikai és szállítmányozási menedzser


Képzésekről leírást a felvételi tájékoztatónkban olvashat ITT.  

A Tomori Pál Főiskolára történő bekerülés várható minimum ponthatáráról (ami a jogszabályi minimum), illetve BA képzésekre felvételi nélkül, pontok nélkül történő bekerülésről további információ a felvi@tpfk.hu-n kérhető, ha elküldi telefonos elérhetőségét, visszahívjuk!

 

 

További tájékoztatás:

+36-30-271-98-83

felvi@tpfk.hu

www.tpfk.hu

www.facebook.com/tpfk.hu

Írta: Süge Csongor Dátum: 2017. február 02. csütörtök, 00:28 (99 olvasás)
(Hozzászólás | Értékelés: 0)
Tovább...

Diplomaátadó
TPF hírek


 

 

2017. január 28-án Dr. Meszlényi Rózsa, a Tomori Pál Főiskola átadta a végzős hallgatóknak tanulmányuk befejezéséről és a sikeres záróvizsga letételéről szóló dokumentumot.

 

 

 

 

 

 

 

 Rektorasszony évzáró beszédében elköszönt a végzősöktől, majd

 

 

 

 

 

A végzős hallgatók nevében Ördögh Ágnes búcsúzott a Tomori Pál Főiskolától, az Oktatóktól, és Hallgatótársaktól.

                 

 

 

 

 

 

Az ünnepséget Miklós Melinda fellépése tette teljessé, akit Gergely Viktor népzenész kísért zongorán.

Az ünnepség alatt Melinda elénekelte a Honfoglalás című, dalt, Mika-tól a Happy Endinget, és végül Pinktől a Perfect-et. A dalok Facebook oldalunkon visszanézhetőek.

 

 

 

 

 

 Idén első ízben szereztek külföldi hallgatók diplomát a Tomori Pál    Főiskola angol nyelvű képzésén.

 Nagy örömünkre Francis E. Ekwoge Úr, a Magyar Kameruni        Társaság elnöke elfogadta meghívásunkat, így jelen lehetett a    diplomák átadásakor.
Írta: Süge Csongor Dátum: 2017. február 02. csütörtök, 00:05 (108 olvasás)
(Hozzászólás | Értékelés: 0)
Tovább...

Gyász
TPF hírek
Én vagyok a feltámadás és az élet: aki hisz én bennem, ha meghal is, él; (János 11,25)
Írta: Süge Csongor Dátum: 2017. január 22. vasárnap, 22:48 (664 olvasás)
(1468 karakter van még | Hozzászólás | Értékelés: 5)
Tovább...

Tájékoztató Felvételizőknek – Átjelentkezőknek 2017
TPF hírek

2017 februárban induló képzések

Alapképzési szakok, FOKSZ:  

Átjelentkezés határideje: 2017. január 27. (indoklással később is lehetséges) Részletek ITT:

(Átjelentkezőket minden a „Felvételi tájékoztató"-ban bemutatott képzésünkre fogadunk!)


Másoddiplomás képzések jelentkezési határideje: 2017. január 27. (indoklással később is lehetséges) meghirdetett szakirányú képzések:

 

 

2017 szeptemberében induló képzések

Alapképzési szakok, FOKSZ: 2017. február 15-e. 

Meghirdetett képzéseinkről részletesen ITT, illetve a Felvételi tájékoztató"-ban tájékozódhat. 

NYÍLT NAP: 2017. január 25-én 10 óra, budapesti képzőhely, 1223 Budapest, Művelődés u. 21-27.

Felvételivel kapcsolatos tájékoztatásért forduljanak Csekeiné Simon Éva vagy Koncsik Fanni kolléganőkhöz a linken található elérhetőségeken.

Írta: Süge Csongor Dátum: 2016. december 22. csütörtök, 00:27 (158 olvasás)
(Hozzászólás | Értékelés: 0)
Tovább...

Főiskolai tanári kinevezések, tanári pályázatok
TPF hírekDr. Palkovics László államtitkár úr és Dr. Maruzsa Zoltán elnök úr 2016. november 25-án adta át a Tomori Pál Főiskola két Oktatójának, Dr. Hegedűs Mihály Phd tanár úrnak és Dr. Ujj András habil. PhD tanár úrnak főiskolai tanári kinevezés okiratát.

 

Dr. Hegedűs Mihály tanár úr 2015 szeptembere óta oktat a Tomori Pál Főiskola Pénzügyi és Számviteli Tanszékén. Tanár Úr azontúl, hogy bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő és igazságügyi szakértő a Magyar Könyvvizsgálói Kamara oktatási alelnöke.

Tanár úr szakmai önéletrajzát itt olvasható.

 Dr. Ujj András tanár úr 2011 decemberében kezdett oktatni a Tomori Pál Főiskola Marketing és Vezetéstudományi Tanszékén. Ezt megelőzően a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatója volt. A tanár úr hadtudományok ágában folytat kutatásokat, amelyekről további részletek itt olvashatók.

 

 

 


Írta: Süge Csongor Dátum: 2016. december 13. kedd, 18:26 (427 olvasás)
(36991 karakter van még | Hozzászólás | Értékelés: 0)
Tovább...

Magyar Tudomány Ünnepe 2016
TPF hírek

 

Oknyomozó tudomány címmel rendezett intézményünk konferenciát a Magyar Tudomány Ünnepe keretében 2016. november 22-én a Tomori Pál Főiskola budapesti campusának dísztermében.

Dr. Meszlényi Rózsa rektor megnyitójában emlékeztetett, hogy a Magyar Tudományos Akadémia megalapítását az 1825. évi országgyűlésen határozták el felsőbüki Nagy Pál november 3.-i beszéde és gróf Széchényi István felajánlása nyomán. A Magyar Köztársaság kormánya 1997-ben november 3.-át a Magyar Tudomány napjává nyilvánította. 

Írta: Süge Csongor Dátum: 2016. december 13. kedd, 09:59 (355 olvasás)
(6365 karakter van még | Hozzászólás | Értékelés: 5)
Tovább...

MNB Kiválósági Ösztöndíjat kaptak a Tomori Pál Főiskola hallgatói
TPF hírek
                                                                                                                         Keresztféléves eljárás részleteiért kattintson ide!


2016. november 4-én a Tomori Pál Főiskola három hallgatója: Tóthmihály Viola, Turcsán Noémi és Sutús Ádám Matolcsy György Elnök Úrtól, Palotai Dániel Ügyvezető Igazgató Úrtól, és Dubéczi Zoltán Igazgató Úrtól az MNB Kiválósági Ösztöndíját vehette át.

Gratulálunk Hallgatóinknak!

Írta: Süge Csongor Dátum: 2016. november 13. vasárnap, 19:54 (171 olvasás)
(2116 karakter van még | Hozzászólás | Értékelés: 5)
Tovább...

Elindult a keresztféléves eljárás
TPF hírekKollégáink az alábbi számokon fogadják kérdéseiket a keresztfélévre történő felvételivel, illetve az átjelentkezéssel kapcsolatban minden munkanap 8-16 óráig:

 +36301830383 ; +36302719883

e-mail: felvi@tpfk.hu

 

FOKSZ, Alapképzési szakok (BA):

Jelentkezés határideje: 2016. november 15. Jelentkezés módja: www.felvi.hu-n keresztül. A keresztfélévre imeghirdetett szakjainkról tájékozódhat  ITT.

 

Átjelentkezés:

Átjelentkezés határideje: 2017. január 27. Átjelentkezés módja: a kérvényeket (átjelentkezésikreditátvitelia Tanulmányi Osztály fogadja a felvi@tpfk.hu email címen.

 

Felvételi másoddiplomás képzéseinkre:

Jelentkezés határideje: 2017. január 20. Jelentkezés módja: kitöltött jelentkezési lap megküldése a felvi@tpfk.hu e-mail címre. A keresztfélévre meghirdetett szakjainkról tájékozódhat  ITT.

 

Üdvözlettel:

Tomori Pál Főiskola

Ui.: Budapesti képzőhelyünkön kollégiumi férőhelyet biztosítunk, kérjük érdeklődjön a kapacitásról a felvi@tpfk.hu e-mail címen, de minden érdeklődőt tájékoztatunk, hogy eddig minden saját hallgatónak megoldottuk a kollégiumi elhelyezést. GALÉRIA a képzőhelyről ITT.

 

Írta: Süge Csongor Dátum: 2016. október 18. kedd, 05:33 (168 olvasás)
( | Értékelés: 0)
Tovább...

Közvetlen telefonszámok
TPF hírek

Kedves Érdeklődők, Felvételizők, Átjelentkezők!

 

Kollégáink az alábbi számokon fogadják kérdéseiket a felvételivel, pótfelvételivel, illetve az átjelentkezéssel kapcsolatban:

 +36301830383 minden munkanap 8-16 óráig

+36302719883 minden munkanap 8-16 óráig


e-mail: felvi@tpfk.hu


Pótfelvételi:

Jelentkezés határideje: 2016. augusztus 7. Jelentkezés módja: www.felvi.hu-n keresztül. A pótfelvételin is meghirdetett szakjainkról tájékozódhat ITT.


Átjelentkezés:

Átjelentkezés határideje: 2016. augusztus 26. Átjelentkezés módja: a kérvényeket (átjelentkezési, kreditátvételi) a Tanulmányi Osztály fogadja.


Üdvözlettel:

Tomori Pál Főiskola

Ui.: Budapesti képzőhelyünkön minden nappalis hallgatónak KOLLÉGIUMI férőhelyet biztosítunk! A kollégiumi jelentkezés határideje megelőző a pótfelvételi eljárás eredményének kihirdetését, de mivel az évek óta fennálló gyakorlat szerint mindenkit fel tudunk venni, ezért kérjük a nappalis Pótfelvételizőket és az Átjelentkezőket, hogy a kollégiumi férőhelyre az igényüket 2016. augusztus 19-ig jelezzék, és akkor fenntartjuk a férőhelyet. 
Írta: Süge Csongor Dátum: 2016. július 02. szombat, 14:11 (427 olvasás)
(Hozzászólás | Értékelés: 4)
Tovább...

Főiskolai tanári pályázati kiírás
TPF hírek

Tomori Pál Főiskola gazdasági- és szervezéstudományok területén pályázatot hirdet főiskolai tanári munkakör betöltésére 

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő 

A munkaviszony időtartama: határozatlan idejű jogviszony 

A munkavégzés helye: 6300 Kalocsa, Szent István király út 2-4. (Kalocsa székhely, telephelyek: Budapest, Kecskemét) 

Írta: Süge Csongor Dátum: 2016. február 01. hétfő, 17:44 (583 olvasás)
(47065 karakter van még | Hozzászólás | Értékelés: 0)
Tovább...

Főiskolai tanári pályázat
TPF hírek

Tomori Pál Főiskola gazdasági- és szervezéstudományok területén pályázatot hirdet főiskolai tanári munkakör betöltésére 

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő 

A munkaviszony időtartama: határozatlan idejű jogviszony 

A munkavégzés helye: 6300 Kalocsa, Szent István király út 2-4. (Kalocsa székhely, telephelyek: Budapest, Kecskemét) 

Írta: Süge Csongor Dátum: 2016. február 01. hétfő, 17:41 (447 olvasás)
(41340 karakter van még | Hozzászólás | Értékelés: 0)
Tovább...

Aktuális nyílt napok időpontjai
TPF hírek A Tomori Pál Főiskola az alábbi időpontokban tartja aktuális nyílt napjait.
A nyílt napokon az érdeklődők megismerkedhetnek az iskola mindennapjaival, és ízelítőt kaphatnak mindabból, amiért szeretnek minket a hallgatóink.

Budapest:
2015. december 15. (kedd) 10 óra
2016. január 15. (péntek) 10 óra

Kecskemét:
2015. december 18. (péntek) 10 óra

Kalocsa:
2016. január 8. (péntek) 13 óra
Ismerkedjen meg színvonalas oktatási tereinkkel, piacképes szakkínálatunkkal és országosan kiemelkedő oktatógárdánkkal!
Szeretettel várjuk!
Írta: Süge Csongor Dátum: 2015. december 07. hétfő, 14:18 (614 olvasás)
(Hozzászólás | Értékelés: 0)
Tovább...

ERASMUS MOBILITÁSI PÁLYÁZAT A 2016/17-es TANÉVRE
Törvények és pályázatok

Ismét itt a lehetőség, hogy nyelvtudásodat tökéletesre fejleszd! Tanulj egy szemesztert külföldön, uniós támogatással!

A felsőoktatást támogató Erasmus program olyan tevékenységek megvalósítását segíti elő, mint a hallgatói mobilitás, az oktatói mobilitás, a felsőoktatási intézmények más munkatársainak mobilitása, a többoldalú nemzetközi projektek stb. Az Erasmus program az Európai Unió 27 tagállama, a 3 EFTA ország (Izland, Liechtenstein és Norvégia), a három társult ország (Horvátország, Svájc és Törökország) számára biztosítja az együttműködést.

Részletes feltételek alább:


Írta: Süge Csongor Dátum: 2015. november 24. kedd, 01:09 (585 olvasás)
(3943 karakter van még | Hozzászólás | Értékelés: 0)
Tovább...

Pályázat egyetemi tanári munkakörre
TPF hírek

Tomori Pál Főiskola
gazdasági- és szervezéstudományok területén  pályázatot hirdet
egyetemi tanár munkakör betöltésére.
 
 Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő
 A jogviszony időtartama: határozatlan idejű jogviszony
 A munkavégzés helye: 6300 Kalocsa, Szent István király út 2-4. (Kalocsai székhely, Budapesti telephely, Kecskeméti telephely)


Írta: Süge Csongor Dátum: 2015. július 21. kedd, 14:55 (972 olvasás)
(20294 karakter van még | Hozzászólás | Értékelés: 5)
Tovább...

Ismét közgazdász képzést tervezünk Székesfehérvárra
TPF hírek

A Tomori Pál Főiskola néhány év szünet után ismét megnyitja kapuit Székesfehérváron. A főiskola a városban korábban is nagy népszerűségnek örvendett versenyképes térítési díjai,  piacképes képzései, és emberközeli bánásmódjának köszönhetően.

A főiskola budapesti képzőhelye helyben biztosít konzultációs lehetőséget az alábbi képzések tekintetében:

Írta: Süge Csongor Dátum: 2015. július 17. péntek, 16:51 (701 olvasás)
(4576 karakter van még | Hozzászólás | Értékelés: 0)
Tovább...

Felhívás a ''Szulejmán'' Török-Magyar Interdiszciplináris Konferenciára
TPF hírek

Szeretettel meghívunk minden előadót és érdeklődőt a  „Szulejmán” Török-Magyar Interdiszciplináris Konferenciára, amelyet 2015. szeptember 4-6 között első alkalommal rendezünk meg a Tomori Pál Főiskolán (Budapest, Művelődés utca 21-27). A konferenciára turkológiai témában várunk előadásokat. A konferencia záró eseményeként ellátogatunk Szigetvárra, ahol a Zrínyi Napok keretében kézműves vásárral és várjátékokkal fogadják a résztvevőket.

We are happy to invite You to the Ist „Suleyman” Turkish-Hungarian Interdisciplinary Conference, which takes place at Tomori Pál College (1223 Budapest, Művelődés utca 21-27) on 4-6 September 2015. We are inviting lectures to the conference on Turkology. The conference events include a visit to Szigetvár, where participants will enjoy the programs of Zrínyi Days (handicraft fair, castle games, etc.) to commemorate the medieval siege.

INVITATION

GUIDELINES FOR PAPERSÍrta: Süge Csongor Dátum: 2015. május 29. péntek, 17:03 (627 olvasás)
(Hozzászólás | Értékelés: 0)
Tovább...

Nyelvvizsga bizonyítványok érkeztek
A Nyelvvizsgaközpont hírei

A nyelvvizsga bizonyítványok megérkeztek!
 
Az április-májusi, sikeres Pannon Nyelvvizsga bizonyítványai átvehetők minden hétköznap 8-16 óráig a 117-es irodában.

Írta: Süge Csongor Dátum: 2015. április 11. szombat, 00:20 (654 olvasás)
(Hozzászólás | Értékelés: 1)
Tovább...

Képzéseink

Szakajánló

Alapképzések

· Gazdálkodási és menedzsment    szak (BA)
· Nemzetközi gazdálkodás szak   (BA)
· Nemzetközi tanulmányok    szak (BA)
· Pénzügy és számvitel szak   (BA)
· Szabad bölcsészet szak (BA)

Felsőoktatási szakképzések

· Gazdálkodási és menedzsment
· Nemzetközi gazdálkodási
· Pénzügy és számvitel

OKJ-s képzések

· Logisztikai szakügyintéző
· Pénzügyi-számviteli ügyintéző
· Nonprofit menedzser
· Pénzügyi termékértékesítő
· Vállalkozási és bérügyintéző
· Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Szakirányú továbbképzések
(másoddiplomás)

· Alapszintű gazdasági és munkaügyi mediátor (közvetítő) szakirányú továbbképzési szak
· Közbeszerzési menedzsment, közbeszerzési menedzser szakközgazdász szak
· Gazdasági informatikai menedzsment szak
· Gazdaságvédelem szak
· Logisztikai és szállítmányozási menedzser szak
· Üzleti rendszereket fejlesztő menedzser szak

Tomori Világ

A Főiskola újságja

Tomori Világ első szám

Tomori Világ második szám

Tomori Világ harmadik szám


Our brochure in different languages
In English

TÁMOP-4.1.2.D-12/1/KONV
A projekt általános adatai

Publications
Tudományos mozaik

   
Tomori Pál Főiskola
Telefon/Telefax: +36-1-362-1551   e: info@tpfk.hu
Tanulmányi Hivatal telefonszámai: +36-30-183-0383, +36-30-271-9883, tanulmanyi@tpfk.hu
Nyelvvizsgaközpont: +36-30-183-0383: csekeinesimon.eva@tpfk.hu
©2004-2016 Tomori Pál Főiskola. Minden jog fenntartva.

Hálózati kapcsolatunkat a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Program biztosítja.